Jos tämän päivän turinoissa on kirjoitusvirheitä, ajatuskatkoksia, tai niistä puuttuu sanoja ja välimerkkejä, syytän siitä kuninkaallista flunssaa, jota sairastan juuri nyt. Tauti on sitä luokkaa, että joku voisi väittää sitä vilustumiseksi. Minä en. Siihen on kaksi erittäin pätevää syytä: Sanassa 'vilustuminen' ei ole mitään tolkkua, sillä kylmä ilma ei itsessään sisällä mitään tauteja aiheuttavia olioita - miten se siis voisi aiheuttaa jonkun taudin. Eikä paleleminen itsessään ole tauti. Oho - sehän olikin jo kolmas ajatus. Tässä tulee se mikä oli ensiksi toinen (hehee - pysyittekös mukana ;-)) Ei kai näillä helteillä VOI vilustua sellainenkaan, joka uskoo palelemisen voimaan, saatika sitten minä, joka en ole edes palellut. Quod erat demonstrandum (mikä oli todistettava).

---

Maailmassa tehdään tohtorinväitöskirjoja mitä omituisimmista asioista. Siksipä ehdotan seuraavaakin aihetta jollekin. Mikä määrää miten autot ovat parkissa? (Tai, miten autojen kuljettajat päättävät mihin parkkeerata)

Jaa, että miksikö? Noh... Ikkunalla kun tupakoitselen, niin näen suoraan talon edessä olevan vinoparkin ja kadun toisen puolen reunan. Etenkin tuo vinoparkkialue on saanut miettimään syitä, sillä joinain päivinä autot ovat siinä hienosti väreittäin: Ensin on punaisia autoja vierekkäin, sitten vaikkapa sinisiä, sitten harmaita, mustia jne. Aina vähintään kolme samanväristä (tai melkein samanväristä) vierekkäin. Sitten tulee toinen päivä, ja autot ovatkin aivan sekaisin: Sininen, musta, harmaa, punainen, sampanja, hiekka, hopea, simpukankuori.

Miksi? Ja siitä seuraa sitten uusi väitöskirjan aihe: Kuka (hitto) keksii autojen väreille nimiä??? :-)) Sampanja. Simpukankuori. Electrum Gold.

Mä meen nyt niistämään nenän. Mä epäilen, että mun aivot on muuttuneet oudoksi keltaiseksi sitkoksi geeliksi, joka nyt valuu nenän kautta ulos. Yskä repii keuhkoista riekaleita - vai onko nekin riekaleet ehkä aivokuorta... äääh, ei jaksa välittää.

:-))) Have a happy sunday!